محاسبه ظرفیت چربی گیر

قبل از اقدام به خرید چربی گیر باید حجم و ظرفیت مورد نیاز چربی گیر را محاسبه کنیم . ظرفیت چربیگیر

ظرفیت مورد نیاز چربی  تولید شده طبق فرمول زیر محاسبه می شود. چربی گیرها باید ظرفیت کافی جهت ذخیره چربی را داشته باشند.
تا عملیات تخلیه و نظافت دوره ای آن با مشکل روبرو نشود. مطابق یک تحقیق از تعداد زیادی از انواع رستورانها و تولید کننده های
مواد غذایی مقدار متوسط چربی تولید شده در واحد پرس غذا مطابق جدول زیر محاسبه می شود.

طبق جدول زیر رستورانها به سه دسته تولید چربی کم، متوسط و زیاد تقسیم بندی میشوند و
متناسب بااینکه رستوران بیرون بر می باشد یا سرویس در محل می باشند مقدار چربی را در
هر پرس ارائه می کند. یک چربی گیر زمانی عملکرد مناسبی دارد که بیش از ۲۵درصد
ظرفیتش توسط چربیهاو مواد جامد پر نشده باشد. بنابر این با بدست آوردن مقدار چربی تولید شده
در یک دوره زمانی مورد نظر می توان ظرفیت چربی گیر را محاسبه نمود.

چگونه ظرفیت چربیگیر را محاسبه کنیم ؟ ( سفارش چربی گیر با قیمت مناسب )

 

برای سفارش دهی یا مشاوره با ما تماس بگیرید 

تلفن: ۳۲۶۷۰۴۳۴-۰۳۱

همراه:  ۰۹۱۳۱۰۴۸۷۴۹

۰۹۱۳۱۱۰۰۱۲۶

** اصفهان دلتا آمادگی دارد که تمام محصولات خود را در سراسر کشور با قیمت مناسب ارائه نماید.

مشاوره فروش

تیم فنی و فروش ما ، جهت خدمت مشتریان برای اطلاعات بیشتر در مورد تمامی محصولات ارائه شده در این وب سایت و همچنین مشاوره رایگان در مورد پروژه خاص در اختیار شما هستند.

 

ظرفیت چربیگیر ، سفارش چربی گیر با قیمت مناسب ، چربی گیر در یزد ، خرید چربیگیر در استان یزد ،
خرید اینترنتی چربی گیر ، خرید اینترنتی ، چربی گیر ، خرید چربی گیر در استان اصفهان ، خرید چربی گیر در شهرکرد ،
چربیگیر رستوران ، قیمت چربی گیر های رستوران ، خرید چربی گیر
، چربی گیر اراک ،ظرفیت چربیگیر ، سفارش چربی گیر با قیمت مناسب ، چربی گیر در
یزد ، خرید چربیگیر در استان یزد ، خرید اینترنتی چربی گیر ، خرید اینترنتی ، چربی گ
یر ، خرید چربی گیر در استان اصفهان ، خرید چربی گیر در شهرکرد ، چربیگیر ر
ستوران ، قیمت چربی گیر های رستوران ، خرید چربی گیر صنعتی ، چربی گیر اراک ، ظرفیت چربیگیر ظرفیت چربیگیر